Érdekel az Unilever karrier?

Kérjük add meg e-mail címed, hogy kapcsolatban maradhassunk és elsőként értesülj minden hasznos tudnivalóról.

Kik vagyunk?

Az Unilever a világ egyik vezető fogyasztási cikkeket gyártó és forgalmazó vállalata, amely közel 400 márkát értékesít, több, mint 190 országban. Napról napra 2,5 milliárd ember használja a termékeinket.  Ez azt jelenti, hogy a világ lakosságának mintegy harmadának csalunk naponta mosolyt az arcára vagy segítünk, hogy jobban érezzék magukat a bőrükben és a környezetükben.

Te is szereted a Magnum-ot, a Cornetto-t, vagy a Carte d’Or-t? Az Unilever Veszprémi Jégkrémgyárában többek között ezeknek a gyártásáért felel az a 700 munkatársunk, akik közé most új csapattagokat keresünk.

Értékeink a Veszprémi Algida Jégkrémgyárban

Együtt vagyunk az Unilever. Közösen dolgozunk a minőségért és munkánkkal közvetve ott vagyunk azokban a pillanatokban, amikor a jégkrémek kísérik a mindennapok apró örömeit. 

Nézd meg értékeinkről szóló  videónkat és kóstolj bele Te is a Veszprémi Algida Jégkrémgyár mindennapjaiba!

algida logo

Milyen karrierút vár Rád nálunk?

Az érettségivel rendelkező leendő kollégáink számára az alábbi karrierurat kínáljuk!

Aktuális állásaink

Bátran jelentkezz akkor is, ha még nincs szakirányú végzettséged! A munkádhoz szükséges tudást nálunk nem csak oktatásokon szerzed meg, tapasztalt kollégáid iránymutatására, támogatására is számíthatsz. Csak tőled függ, hogy milyen gyorsan és milyen magasra jutsz!

Technikai operátor

Részletekért fordíts

Mit csinál egy Technikai operátor?

Többek között ő gyártja a termékspecifikációknak megfelelő termékeket, minőség-ellenőrzéseket végez és irányítja termelési technikusok és manuális operátorok munkáját.
További részletek

Gépoperátor

Részletekért fordíts

Mit csinál egy Gépoperátor?

Működteti, átszereli a gépeket és figyeli, hogy megfelelő-e a termékek minősége, valamint oktatja a manuális operátorokat.
További részletek

Technikai operátor palettázó

Részletekért fordíts

Mit csinál egy technikai operátor a palettázóban?

Beállítja a robotokat és elhárítja azok hibáit, leltárt készít, SAP rendszert használ, nyomon követi a hűtőházban lévő termékeket és egyéb napi operatív tevékenységeket végez.
További részletek